ТЪРГОВИЯ С ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА НА ЕДРО

Веднъж внесени и сортирани, дрехите втора употреба, които предлагаме могат да бъдат търгувани както на дребно в нашите магазини, така и на едро.

Търговия с на едро с дрехи втора ръка

Всеки търговец може свободно да се свърже с нас, за да обсъдим детайлите по доставката на дрехите или другите артикули, които внасяме - обувки, чанти и тн. . Често търговците предпочитат да посетят нашия склад за дрехи втора употреба в град Габрово, където да се запознаят с базата и възможностите на нашата фирма. По време на това посещение, търговците могат да прегледат дрехите намиращи се в избран от тях чувал. Така лесно могат да се уверят, че качеството на дрехите втора употреба, които ние от Scandinavia предлагаме за нашите партньори на едро отговоря в пълна степен на критериите, които те са си поставили. 

Защо да зареждате дрехи втора употреба на едро от Scandinavia?

  • Чувалите с дрехи втора употреба за продажба на едро се внасят от доказани партньори на Scandinavia от развитите и богати държави от западна Европа - Англия, Франция, Швеция, Нидерландия и Финландия.
  • Дългогодишният опит на нашата компания и установените контакти гарантират качество и коректност за всеки настоящ и бъдещ наш търговски партньор.
  • В допълнение на това, ние разполагаме със собствен сортировъчен център, което гарантира контрол на качеството по време на целия процес след внасянето на стоката.
  • Ние се занимаваме и със събиране на дрехи втора ръка и опаковането им в бали, които могат също да се търгуват.

Ползи от внос на дрехи втора ръка

В модерната кръгова икономика, където опазването на околната среда и природата са от първостепенно значение, рециклирането на дрехи втора употреба е един от актуалните начини за справяне с проблемите на климата. Намаляването на вредните емисии, осигуряването на достъпни и качествени дрехи, които трудно се намират в локалната търговска мрежа са само част от ползите от търговията с дрехи втора употреба. 

 

Артикули второ качество - 2 лв./кг без ДДС.