Защо да изберете дрехи втора ръка на едро от нас?

Защо да изберете дрехи втора ръка на едро от нас?

Може би сте собственик на малък бизнес и търсите откъде да заредите дрехи втора ръка на едро. Чудите се на кого да се доверите и се страхувате да не сбъркате. Ние от Scandinavia Standard And Shopping с радост ще ви разкажем малко повече за себе си и защо да ни се доверите.

Защо да ни се доверите за дрехи втора употреба на едро?

Събрахме няколко причини, с които да ви убедим, че може да ни се доверите.

Популярна марка и дългогодишен опит на пазара 

Имаме дългогодишен опит на пазара като доказана марка с редица магазини в страната.
Имаме установени контакти с доказани партньори и гаранция за качество и коректност.

Посветени сме на инициативи, свързани с околната среда

Защото знаем, че е важно всеки ден всеки от нас да допринася за това бъдещето ни да е по-добро. А какво по-хубаво, ако ограничаваме вредните емисии като спрем да потребяваме повече и повече.

Държим на качеството

Нашите чували с дрехи втора ръка за продажба на едро внасяме от доказани партньори, с които работим от дълго време. Дрехите, които внасяме, са от Западна Европа и са с гарантирано качество. Най-често са от Англия, Швеция, Франция, Финландия и Холандия.

Ние от Scandinavia Standard And Shopping имаме собствен сортировъчен център, който следи за контрола на качеството по време на целия процес след вноса на стоката. Може да сте сигурни, че ще се погрижим за всеки един детайл.

Преди всичко обичаме работата си

Ние вярваме, че човек трябва да обича това, което прави. Така ще повлияе положително върху процесите в средата, в която се намира. За нас работата е удоволствие и я вършим винаги с усмивка.
Дългогодишният опит на нашата компания и установените контакти гарантират за качество и коректност за всеки настоящ и бъдещ наш търговски партньор. Ако искате да научите повече за нашата дейност, прочетете в сайта секция „Търговия на едро“. Свържете се с нас при въпроси. С радост ще ви отговорим. Очакваме ви.