Защо дрехите втора ръка са по-качествени от новите?

Защо дрехите втора ръка са по-качествени от новите?

Много често хората си задават въпроса защо расте броят на бутиците с дрехи втора употреба. Причината е проста – качеството на дрехите, които се предлагат много често е в пъти по-добро от това, което е в останалите магазини за нови облекла. Защо се случва това и каква е причината?

Внесените дрехи от чужбина са в много по-добро състояние от новите

Дрехите, които са внесени от Америка и Западна Европа, са с много по-добро качество за разлика от тези, които са нови, но са внос от Индия, Китай и Бангладеш. Именно по тази причина много потребители избират да си купят употребявани дрехи, обувки и аксесоари, които обаче са с много по-добро качество и дълъг живот.

Ние от Scandinavia Standard And Shopping търгуваме със стоки втора употреба, внесени главно от скандинавските страни, както и с партньори от Франция, Англия и Холандия. Посетете нашите магазини и открийте разнообразие от качествени облекла и аксесоари. При нас може да пазарувате на едро дрехи втора ръка на чували. Разберете повече като се свържете с нас.

Съвременни модели

Повечето дрехи, които се предлагат в магазините за дрехи втора ръка, са от стари колекции, но въпреки това те са актуални като модни тенденции. Повечето от тях не отстъпват по нищо на марковите модели в скъпите бутици и молове. Може да се случи да откриете дреха от стара колекция в скъп бутик, но цената ѝ да си стои все така висока. Голяма част от потребителите в България са наясно с това и все по-често избират да заложат на онлайн пазаруване директно от сайта на търговеца. Друг вариант е да потърсят дадената марка в магазините за втора употреба.

Ниска цена и високо потребление

Дори и семейства с добри финансови възможности предпочитат да пазаруват в магазини за дрехи втора употреба, защото това им дава възможността да закупят много повече на същата цена. Така харчат същото количество пари, но получават много повече дрехи с по-високо качество на материите и изработката. Това им дава възможност да подменят гардероба си всеки сезон, без да вредят на семейния бюджет.

Богато разнообразие от модели

Масовият пазар на нови облекла не предлага уникални дрехи. Повечето са еднотипни. Това е и друга причина хората да посещават магазини за облекла втора ръка.

За хора с нестандартни фигури има достъпни облекла

Много често хората, които са по-пълни или твърде слаби трудно си намират подходящо облекло в търговската мрежа. Стоките, които се предлагат там, обикновено са от Турция или Азия, а всички знаем, че хората там са с други телосложение. В търговските обекти втора употреба има разнообразие от модели, подходящи за всеки тип фигура. Ето защо привличат все повече хора.