Високи доходи от бизнес с дрехи втора ръка – напълно възможно е!

Високи доходи от бизнес с дрехи втора ръка – напълно възможно е!

Не е задължително бизнесът с артикули втора употреба да е нискобюджетен и нискооборотен – нещо повече, напълно възможно е секънд хенд дрехите да Ви носят много добър приход.

Интересът към маркови находки на сметка в момента е изключително голям.

 Както в България, така и в Европа и САЩ, желанието за закупуване на артикули от определени брандове е силно, но цената им в официалните търговски канали на марките е много висока. Ето защо все повече хора търсят алтернативи, а една от тях е именно закупуването на реномирани стоки втора употреба. Тук добавената стойност – че клиентите помагат по този начин и за опазването на околната среда, извежда секънд хенд марковите артикули като по-добра алтернатива дори на високия клас реплики.

Закупувайки маркови дрехи втора ръка на едро можете с малко усилия да поставите началото на свой собствен бизнес.

 Клиентите Ви обаче ще очакват определено ниво на качество, тъй като все пак ще трябва да отделят по-голяма сума, отколкото ако изберат друг обект за секънд хенд мода. Ето защо експериментирането с доставчици не е добра идея, ако искате в дългосрочен план да се позиционирате на пазара като надежден търговец.

Марковите дрехи втора ръка на едро е добра идея да бъдат придружени и с доказателство за техния произход.

 Това означава, че ще трябва да изберете доставчик, който работи изцяло “на светло”, по всички правила на ЕС за съхранение, обработка и дистрибуция на този тип продукти. Да се доверите на Scandinavia в случая е повече от добро решение!
Подберете няколко основни бранда, с които искате да работите, и зареждайте на едро само тях.
 Всяка марка има своя предпочитана целева аудитория – определете Вашата и след това изберете брандовете, от които да зареждате маркови дрехи втора ръка на едро. Така ще можете да си изработите и подходяща комуникационна стратегия както за физическите си срещи с клиенти, така и по отношение на онлайн маркетинга.

 Пазаруването на маркови артикули втора ръка се превръща в мода на Запад, въпрос на време е тази тенденция да достигне и до България. Ето защо точно сега е моментът, в който можете да сте сред първите търговци, които да се позиционират в тази пазарна ниша и да развият успешен бизнес още сега. Scandinavia ще бъде до Вас във всяка стъпка от процеса!