Стартиране на бизнес с дрехи втора употреба и защо да не се плашим от дрехите в чували?

Стартиране на бизнес с дрехи втора употреба и защо да не се плашим от дрехите в чували?

Търговията с дрехи втора употреба претърпя бурно развитие в България през последните няколко години, като продажбата на секънд хенд облекло е примамлива бизнес инициатива както за стартиращи предприемачи, така и за вече утвърдени и развили се търговци.

Въпреки това, сред интересуващите се от тази ниша, продължава да съществува известна дезинформация по отношение на принципите и механизмите на действие в сектора. Много често търговците изпитват притеснение и несигурност за това какво точно ще получат от първата им доставка на дрехи втора употреба в чували.

В тази статия ще разясним основните принципи за работа с партньори в Scandinavia, които следваме.

Откъде идват нашите чували с дрехи втора употреба?

Нашата компания работи с няколко големи и доказали се в секънд хенд индустрията партньори, като винаги се придържаме към принципите за прозрачни бизнес отношения. Доставяме чували с дрехи втора употреба само от развитите страни, като обикновено, асортиментът ни пристига от следните: Финландия, Швеция, Англия и Франция. Всеки един от клиентите ни получава директен достъп до чувалите с дрехи втора употреба, в централния ни склад, като това дава възможност да се запознаят отблизо с качеството и разнообразието от продукти, които предлагаме.

Използваме два подхода за сортирането на дрехи втора употреба по чували

За Ваше улеснение, чувалите с дрехи са предварително сортирани от нашия екип, което да направи разглеждането им много по-бързо, лесно и приятно. Можете да избирате чували с дрехи втора употреба, разпределени по два основни критерия – качество или сезон (пролетно-летен или есенно-зимен).

Ако искате да се присъедините към нашата партньорска мрежа, консултантите ни са на Ваше разположение за да Ви дадат повече подробности и да отговорят на въпросите Ви. Можете да се свържете с нас тук или да посетите сортировъчния ни център на адрес: гр. Габрово, ул. „Батак“ 31.