Ползи от покупката на дрехи втора ръка на чували за вашия бизнес

Ползи от покупката на дрехи втора ръка на чували за вашия бизнес

Развивате бизнес с облекла втора употреба. Търсите доказан партньор, от когото да купувате качествени дрехи, които ще привличат вашите клиенти отново и отново. Ние от Scandinavia Standard And Shopping с радост ще ви помогнем в това начинание. Защо да ни се доверите? Ще ви дадем няколко причини в следващите редове. Освен това винаги може да дойдете на място в нашия склад в Габрово и да видите базата, да се запознаете с възможностите, които предлагаме.

Защо да ни се доверите за дрехи втора ръка на чували?

Дрехите, които предоставяме на нашите партньори, се внасят на едро от доказани места. Най-често облеклата идват от развитие страни от Западна Европа. Това са Франция, Англия, Швеция, Холандия, Финландия. Държим на качеството и предоставяме само най-доброто на нашите клиенти.

Имаме дългогодишен опит и много добри контакти, които почиват на качество и коректност. Държим на добрите отношения и обичаме да помагаме.

Разполагаме с личен сортировъчен център, където следим изкъсо контрола на качеството на дрехите, които пристигат при нас. Само така успяваме да предложим най-доброто за нашите клиенти и партньори.

Защо да изберете дрехи на чували?

За ваше удобство може да посетите нашия склад и да разгледате дрехите в избрания от вас чувал. Така ще сте спокойни и сигурни, че това, което сте заложили като изисквания, отговаря на това, което получавате. За нас е важно да сте доволни, а за вас – клиентите ви да получат най-доброто.

Ползи от вноса на дрехи втора употреба

Ако и вие се вълнувате от опазването на околната среда и искате да допринесете с нещо за по-доброто бъдеще, вноса на дрехи втора втора употреба е решението. Повторната употреба на качествени дрехи намалява вредните емисии в околната среда, осигурява качествени продукти за всеки и ни помага да мислим по-мащабно, планирайки бъдещето си.

Свържете се с нас, ако желаете да закупите дрехи втора употреба на едро.