Неповторим личен стил с дрехи втора ръка? Защо не?

Неповторим личен стил с дрехи втора ръка? Защо не?

Всяка дама тайничко или явно си мечтае за онзи “УАУ!” ефект, когато се появи някъде. Положителната оценка и дори завистта за хубавия външен вид и добре подбраните дрехи са сред основните женски желания, независимо, че много от нас не желаят да си го признаят.

Секънд хенд модата предлага практически неизчерпаеми възможности да ескпериментирате със стилове, материи, размери, дори епохи!

Дрехите втора ръка не се ограничават до тенденциите в момента. В магазините за такива артикули спокойно можете да откриете както винтидж находки – не имитация, а оригинал – така и модели, излезли буквално в последните седмици, при това на едно място.

Самият неповторим личен стил е комбинация от интуиция, изобретателност и качество на дрехите и аксесоарите – всички тези условия обаче трябва да са налице едновременно. В магазините за нови облекла обаче много често дори и най-качествените стоки са еднотипни, докато при дрехите втора ръка не само епохите, а и сезоните са налице заедно, в един търговски обект.

Фактът, че обикновено от модел има една бройка, а не цяла серия, е стимул за изобретателността Ви. Къде другаде, освен в секънд хенд бутика, да опитате комбинация от скини и оувърсайз или да се научите на така модерното за всеки сезон “наслояване” на пластове?!

Изграждането на неповторим личен стил може да бъде и съвсем разумно от финансова гледна точка начинание.

Преди да се появят в магазините, артикулите се преглеждат и почистват много внимателно, въпреки факта, че в Scandinavia работим по всички европейски стандарти и само с проверени доставчици от най-развитите страни.

 Така още прекрачвайки прага на бутика, Вие имате гаранцията, че дрехите втора ръка в него са с качество, дори по-високо от това, което се предлага в магазините за нови облекла – част от веригите на “бързата мода”.

  Въпреки това обаче, цените са много по-ниски от тези на новите дрехи, а брандовете в секънд хенд индустрията са най-вече тези, които залагат на издръжливи и екологични материи. С други думи, от една страна, плащате по-малко, отколкото за нова дреха, а от друга – носите дрехата най-малко няколко сезона без тя да се развали.

Добавената стойност на секънд хенд модата има много лица и измерения – тя се крие не само в подобряването на околната среда, а и в стимулирането на въображението, в насърчаването на производството на онова качество, което да издържи във времето и да е подходящо за динамичното ежедневие на нас, съвременните жени.