Какво е най-важното при зареждане на магазин за детски дрехи втора употреба?

Какво е най-важното при зареждане на магазин за детски дрехи втора употреба?

Търговията с детски дрехи втора употреба е пазарна ниша, която в България тепърва ще се развива все по-добре. Предразсъдъците към секънд хенда като цяло отстъпват на идеята за устойчива и екологична мода, включително и към детските стоки. Все пак обаче, изискванията на родителите към облеклото на децата им остават по-високи от тези към собственото им и това е напълно разбираемо.

Обърнете специално внимание на материите.

Когато купувате детски дрехи втора ръка на едро, нека те да бъдат от естествени материи. Памукът и ленът позволяват на кожата да диша, на тялото да поддържа нормална температура. Това е изключително важно както в горещите летни дни, така и през по-студените сезони.
Кожата на децата, особено по-малките, е изключително нежна, така че защитата й, включително чрез внимателен подбор на дрехи, е на първо място за родителите.

Гарантирайте, че бельото и чорапките, които предлагате, са нови.

Много често семействата с малки деца се сдобиват с количества бельо и чорапки, които не могат да бъдат износени. Някои се израстват твърде бързо и умаляват още преди да дойде редът им, други пък са подарени или закупени с грешен размер – причините са много и различни.

Няма нищо лошо тези артикули да се озоват в магазините за детски дрехи втора употреба вместо да се изхвърлят неупотребени. Въпреки че са напълно наясно с тези факти обаче, все още повечето родители избягват да купуват бельо и чорапки от секънд хенд обекти.

За да се преборите с този предразсъдък, изберете доверен доставчик на детски дрехи втора ръка на едро, който предлага само и единствено ново бельо и чорапки – такава именно е политиката на Scandinavia.

Поинтересувайте се от страните- вносителки, с които работи Вашият доставчик на едро.

Произходът на дрехите е важен – вече дори не е тайна, че, макар че по-голямата част от производството в текстилната индустрия да е изнесено в Азия, различните страни получават от там стоки с различно качество.

За да предложите максимално добри изделия на Вашите клиенти, пазарувайте детските дрехи втора ръка на едро от доставчик, който работи най-вече с развитите европейски икономики.

Когато става дума за грижа за децата, родителите, разбираемо, искат най-доброто. То може спокойно да бъде намерено и в магазините за артикули втора употреба, разбира се при определени условия. Изборът на Scandinavia като доверен партньор в детската мода втора употреба дава на бизнеса Ви множество конкурентни предимства, включително спазването на най-високите европейски изисквания в бранша.