Известните личности, които носят дрехи втора ръка

Известните личности, които носят дрехи втора ръка

Времената, в които дрехите втора ръка се смятаха за евтин и безвкусен начин да се облечем стилно и оригинално, отдавна са зад гърба. Все повече потребители откриват предимствата на секънд хенд индустрията и залагат на нея за изграждане на един различен, атрактивен, но и устойчив личен гардероб. Дрехите втора употреба са предпочитани дори от богатите и популярните личности.

 

Българските звезди, които залагат на дрехи втора ръка

Да започнем с родните представители на шоу бизнеса. Знаем за няколко имена, които са силно запалени по дрехите втора употреба:

 

Източник

Мила Роберт.

Талантливата дъщеря на Ваня Щерева, изявяваща се като певица и актриса, признава, че по-голяма част от гардероба й е секънд хенд. Тя разказва, че за най-хубавите си находки е дала смешни пари, но въпреки това е получава страхотни комплименти за тях.

Източник

Глория Петкова.

Красивият модел, превърнала се в истинска сензация у нас след участието си във ВИП Брадър, но разполагаща със страхотна международна слава, е известна с ексцентричния си начин на обличане. Пред камери тя разказва, че неповторимият си стил дължи именно на секънд хенд индустрията за дрехи.

Източник

Маргарита Храмова.

Естрадната звезда на българската музикална сцена е известна с безупречния си вкус. От години обаче тя дължи зашеметяващия си стил именно на магазин за втора употреба в родния си град Брезник, наричайки го „моя малък местен мол“.

 

Световноизвестни личности, предпочитащи дрехи втора ръка

Ще се учудите колко много международни звезди таят не по-малка любов към този тип начин на пазаруване и обличане. Ето няколко любопитни имена:

 

Източник

Сара Джесика Паркър.

Сигурно ви е странно, но една от световните модни икони пазарува именно в магазини втора употреба. Тя признава, че точно от там са най-ценните й рокли и любимите й обувки.

Източник

Дрю Баримор.

Симпатичната блондинка на Холивуд не просто пазарува дрехи втора употреба, но без никакъв свян се появява с тях на червения килим. През 2010-та година го прави с рокля на стойност 25 щатски долара!

Източник

Джулия Робъртс.

Една от най-красивите усмивки на света грее на фона на дрехи втора употреба. Интересно е, че актрисата посещава такива магазини с децата си, учейки ги от малки на принципите на устойчивата мода.

        
Очевидно е, че дрехите втора ръка са вече тенденцията, която харесват и обикновените потребители, и самите звезди!