3 препоръки при пазаруване в магазини за втора употреба

3 препоръки при пазаруване в магазини за втора употреба

Пазаруването в магазините за втора употреба определено предлага различно потребителско изживяване от пазаруването в класическите магазини за дрехи. Понякога е възможно да се превърне в истинско предизвикателство, ако не сме внимателни и не обръщаме внимание на неща, които на пръв поглед ни звучат незначителни.

Известно е, че носенето на дрехи втора употреба носи много позитиви както за нас, така и за околната среда, но е добре все пак да обръщаме внимание на няколко основни неща, когато пазаруваме.

Споделяме Ви нашите 3 препоръки:

Обръщайте внимание на цялостния вид на дрехите

Дрехите, които се предлагат в магазините за втора употреба, минават през щателна проверка и пълно почистване преди да бъдат изложени. Поради тази причина, ако забележите дефект или петно на някоя от тях, най-вероятното то не може да бъде премахнато. В такива случаи, ако много сте си харесали дрехата, алтернативен вариант е да се опитате да ги “замаскирате” с помощта на аксесоари, пришити декоративни елементи и др.

Проверявайте цените на дрехите в интернет, преди покупка

За съжаление, съществуват и нелоялни търговци, които изкуствено завишават цените на дрехите (обикновено на тези, които са на известни марки) и понякога ги предлагат на по-високи от реалните им цени в магазините. Добра практика е преди да закупите марков артикул от втората употреба, да проверите в интернет неговата пазарна цена, за да си спестите неприятни изненади.

Не се отчайвайте, когато артикулът, който сте харесали не Ви е по мярка

Доста често, дрехите в магазините за втора употреба са в единични бройки, затова е трудна задача да уцелим такива, които да са в желания от нас цвят и размер. Това определено може да доведе до негативни емоции, но не се отчайвайте. Зареждането на тези магазини обикновено е ежеседмично и е напълно възможно да откриете друг артикул, който да привлече вниманието Ви, да е подходящия за Вас и така да се превърне във Вашата уникална находка!

В Scandinavia ще откриете голям избор от висококачествени дрехи втора употреба на достъпни цени, както и ще получите вежливо и коректно отношение от нашите служители. Осигурете си приятно и сигурно пазаруване, като посетите някои от нашите обекти в страната.