Лятно разчистване на гардероба – какво да правим с ненужните дрехи?

Лятно разчистване на гардероба – какво да правим с ненужните дрехи?

Лято е. Копнеем за нови емоции, пъстри дрехи и много приключения. Ако старите летни дрехи вече не ви стават, нямате място в гардероба, може би е време да помислите какво да правите с тях. Има няколко лесни неща, които може бързо да направите.

Подарете старите дрехи на близък човек

Ако летните ви дрехи са в добро състояние, може да ги подарите на някоя приятелка. Със сигурност ще им се радва. А и защо да ги държите в гардероба и да заемат място. 

Преди да ги подарите, ги изперете и изгладете. Нека бъдат в най-добрия си вид, за да зарадват новия си притежател.

Дарете ги

Едно от най-благородните неща, които може да направите с дрехите си (ако са в добро състояние) е да ги дарите. Има много места, където може да го направите. Потърсете в интернет, свържете се с различни организации, които имат нужда. Проучете какви са ограниченията и действайте смело.

Осигурете нов живот

Занесете старите дрехи в магазин за дрехи втора употреба на едро или ги поставете в контейнер за събиране на такива. Ние в Scandinavia Standard And Shopping се занимаваме и с колекторска дейност. Това означава, че се  грижим за събирането и по-нататъшното използване на текстилни продукти, които не ви трябват. 

Може да намерите нашите контейнери на достъпни места. В тях лесно може да оставите ненужните дрехи, а ние ще се погрижим за тях. Къде може да намерите нашите контейнери? Разгледайте нашия сайт и ще откриете карта с обозначения на местата.

Продайте ги онлайн

Ако дрехите ви са в добро състояние, маркови са, може да опитате да ги продадете онлайн. Има различни платформи,  в които може да го направите. Важно е да напишете подробно описание, което да грабне вниманието и да даде пълна представа за дрехата. Добавете красиви снимки, които разкриват повече за това как се носи дрехата. Може да добавите и аксесоари. Следете редовно запитванията и отговаряйте на тях. Така ще успеете да продадете вашите дрехи максимално бързо. Пожелаваме ви успех!s