Качество и разнообразие в чували – защо да изберем дрехи втора ръка за предстоящите празнични поводи?

Качество и разнообразие в чували – защо да изберем дрехи втора ръка за предстоящите празнични поводи?

Пазаруването на дрехи втора ръка е не просто поредната тенденция – това е начин да бъдем едновременно социално отговорни, но и да дадем нов живот на качествени модни артикули. Като антипод на бързата мода, секънд хенд индустрията се отличава с по-добри характеристики и устойчивост. Така философията й се вписва добре в обещанията, които си даваме всяка година по празниците – да бъдем по-съзнателни и да вършим по-добри дела. 

С дрехите в чували от развитите страни ние от Scandinavia ще се радваме да Ви помогнем в удържането на празничните обещания!

Изключително важно както за търговците, така и за купувачите на дрехи втора ръка е артикулите да са качествени и в много добро състояние. Ето защо като вносител се спираме на партньори от най-развитите страни като Финландия, Швеция, Англия, Франция и работим в съответствие с всички изисквания и стандарти на Европейския съюз в областта.

Това означава, че всеки клиент получава от нас празнично облекло с мисия и особена добавена стойност. За фирмено парти, отбелязване на Коледа и Нова година с приятели и семейство, в домашна или приказна обстановка бляскавата визия е задължителна. Тя повишава настроението, добавя самочувствие и доза магия – секънд хенд индустрията обаче прави всичко това достъпно.

5 конкретни причини да изберете за празниците дрехи втора ръка

  1. 1. Можете да получите няколко секънд хенд тоалета на цената на един нов!
  2. 2. Дрехите втора ръка преминават през по-щателен преглед и сортиране от новите, които се пускат към магазинната мрежа – това означава, че при секънд хенд артикулите тези с дефекти са отстранени предварително за допълнително удобство на клиента!
  3. 3. Високите изисквания и стандарти, които имаме ние в Scandinavia означават и задължително високо качество и дълъг живот на материите!
  4. 4. По правило артикулите в магазините за дрехи втора ръка са по една бройка – така рязко намалява шансът тоалетът Ви в празничната вечер да се дублира!
  5. 5. Празниците са време за подаръци – секънд хенд модата е начин да направим такъв едновременно на себе си и на природата!