Дрехи втора употреба на едро с гаранция за качество и стил

Дрехи втора употреба на едро с гаранция за качество и стил

Разполагате с бизнес за дрехи втора употреба, но ви е все по-трудно да откривате находки, които да са качествени, добре запазени и изгодни? А може би искате да превърнете мечтата си в
реалност, поставяйки ново начало създавайки реалност от бизнес плановете ви?
Ние от Scandinavia Standard And Shopping ще ви споделим дългогодишния си опит в няколко съвета относно успешната търговия на стоки втора употреба и по-специално на дрехите втора
употреба.

Доверете се на партньори с опит и с качествени предложения

Когато купувате дрехи втора употреба на едро, за да ги препродадете на вашите клиенти трябва да имате предвид няколко неща. Първо следва да си изградите представа какво се търси от вашите клиенти, за да може да им го предложите: например какъв стил, качество, материя и други.

Второто важно нещо е да имате доверие на този, който ви ги продава. Да сте сигурни, че качеството е на ниво и ще удовлетвори и вашите клиенти.


Избирайте дрехи, които може да видите предварително

Когато работите с доставчици на едро е важно да сте наясно какво купувате. В нашия сортировъчен център всички артикули прецизно се сортират на базата на 2 критерия: сезонност и качество. След това се отделят и подготвят в големи чували, където могат да бъдат разгледани с цел купувачът да се увери в тяхното качество. Ние от Scandinavia Standard And Shopping даваме шанс на всички наши клиенти да се запознаят в детайли със стоката, която купуват, защото вярваме, че доверието е всичко за един бизнес! По този изграждаме успешни контакти и радваме все повече доволни клиенти.

Сортирането ще ви помогне да се ориентирате по-бързо и лесно

Когато дрехите са сортиране на база определени критерии, е много по-лесно и бързо да прецените колко и какви са ви необходими. Не си губете времето на места, където няма добра организация. Нашият опит показва, че когато стоките са подредени и сортирани, нашите клиенти се ориентират по-бързо и намират желаното по-лесно.


Зарадвайте вашите клиенти като се доверите на скандинавски стандарт и стил при избора надрехи втора употреба на едро при нас.
За повече информация и въпроси не се колебайте да ни потърсите .