Детски дрехи втора ръка – защо родителите все още имат предразсъдъци?

Детски дрехи втора ръка – защо родителите все още имат предразсъдъци?

Докато повечето родители нямат нищо против да вземат от приятели или роднини всичко необходимо за детето, то купуването на детски дрехи втора употреба все още не се радва на особена популярност.

Предразсъдъците в тази област се преодоляват както на ниво семейство, така и на ниво общество, сякаш по-трудно от тези към секънд хенд модата за възрастни. 

Един от най-често срещаните аргументи на родителите е, че за децата си биха искали най-доброто и, докато биха лишили себе си или задоволили се сами с по-ниско качество, децата не бива да страдат.

Преодоляването му зависи напълно от начина, по който зареждате Вашия магазин за детски дрехи втора употреба – задачата на търговеца в случая е със самото излъчване на търговския обект да убеди родителите, че предлага именно най-доброто за техните деца.

Детските дрехи втора ръка на едро трябва да идват от доверен доставчик.

Именно тук Scandinavia е правилният избор – компанията подбира артикули само от най-развитите страни като Швеция, Финландия, Холандия, Франция, Англия и други. Едновременно с това следва стриктно всички норми и изисквания на ЕС за подбор, съхранение и дистрибуция на дрехи втора ръка.

Тази осъзнатост и отговорност, стремежът на компанията към коректност както към служителите й, така и към клиентите, води до по-голяма добавена стойност, която да предложите Вие на Вашите крайни потребители.

Визуалицията на детски дрехи втора ръка в чували със сигурност е нещо, което плаши родителите.

На първо място, в чувалите от развитите страни попадат само първокачествени стоки. На второ, след пристигане в България и преди преди самото зареждане на едро, дрехите се сортират отново, на ръка и с изключително внимание към отделния артикул.

Това означава, че във Вашия магазин за секънд хенд детски облекла попадат само тези дрехи, които наистина ще задоволят и родителите с най-високи очаквания. Качеството на материята пък гарантира, че детето ще носи дрехата с удоволствие. 

Детските дрехи втора ръка са често или чисто нови, или много запазени.

Децата израстват дрехите много бързо, а родителите купуват много, близки и приятели подаряват още повече – така много неща, останали необлечени или носени броени пъти се оказват в чувалите на Scandinavia.

Това е много силен аргумент в полза на детските дрехи втора употреба, който можете да използвате, за да се преборите с предразсъдъците на родителите. 

 Качеството е на първо място, когато става дума за потребностите на децата – именно това предлага  Scandinavia на всички търговци, които искат да се развиват успешно в бизнеса с детски дрехи втора ръка.