Бизнес идея – магазин за официални дрехи втора употреба. Защо работи?

Бизнес идея – магазин за официални дрехи втора употреба. Защо работи?

Официалното облекло е една от придобивките, които, особено при дамите, се свързват с немалко модни и екологични въпроси. Много малко вероятно е една официална рокля да бъде облечена повече от веднъж, а тази вероятност намалява правопропорционално на запомнящия се дизайн на тоалета. Освен това, поводите за подобни дрехи са само няколко пъти в живота, но за сметка на това са свързани с отделянето на сериозни суми пари. 

Темата за секънд хенд официални дрехи вече не е табу.

Нещо повече – дори булките са склонни да се разделят с най-специалната рокля, за да й вдъхнат нов живот. Тоалети от абитуриентски и абсолвентски вечери, от кумуване, шаферски рокли все по-често се продават дори онлайн, в групите в социалните мрежи.

Тъй като поводите, за които се търсят официални тоалети, са специални и за дамите е много важно да изглеждат зашеметяващо, повечето от тях все още предпочитат да пробват поне няколко варианта, преди да изберат. А това, разбира се, се случва най-добре във физически магазин.

Вносът на официални тоалети втора употреба се превръща в изкуство.

 Да помогнете на момичетата да се чувстват като принцеси в техните празнични моменти – също. Ето защо, развивайки бизнес идеята за магазин за официални дрехи втора употреба, Вие ще можете да заемете достойно място сред онези феи-вълшебници, които да превърнат всяка девойка в кралицата на бала, и то на достъпна цена.

Моделите, които се внасят от чужбина, са различни от тези на българския пазар – така, избирайки Scandinavia за доверен бизнес партньор в начинанието, получавате автоматично и Вашето уникално предложение за продажба, което да Ви отличи от другите магазини за дрехи втора употреба.

Атмосферата е важна!

За да се съгласят дамите с идеята да носят официална или дори сватбена рокля втора употреба, те трябва да бъдат подобаващо предразположени. Разбира се, преди да бъдат предложени за продажба, всички дрехи преминават през детайлен преглед и основно химическо почистване, така че са на практика неразличими от нови.

Това обаче са детайли “от кухнята”, които може да повлияят на вземането на решение за покупка, но не толкова, колкото емоциите по време на избора и пробата. Луксозното озавеждане на магазина, приятният аромат, кътът за почивка и удобната пробна изглеждат очевидни, но именно в някоя от тези посоки се допускат грешки, които в крайна сметка отказват дамите.

Заложете на малките неща – повече огледала за пространство, мек килим на пода, дървени закачалки, естествени, пастелни цветове на интериора така, че да изпъкнат дрехите. И, разбира се, голямото огледало в цял ръст е задължително!

Отношението е всичко!

Честното, но поднесено с професионализъм и уважение, мнение е изключително важно за дамите. Превърнете го във Вашата запазена марка!